Antena Căutare

Linia RATB catre... Rai

Superman foloseste RATB-ul ! Sau, cel putin, l-a folosit in acest weekend. Lasand gluma la o parte, site-ul RATB a fost spart in acest weekend de catre un hacker, care a infiintat, cu de la sine putere, mai multe linii pentru mijloacele de transport in comun din Capitala.

Printre acestea se numara si linia speciala pentru Superman, sau linia urbana spre Poarta Raiului. Toate liniile sunt prevazute atat cu un tarif integral cat si cu unul redus. Preturile explodeaza insa cand vine vorba de o linie dedicata controlorilor, pe care se pare ca hackerul avea pica. Pagina de internet a RATB a revenit la normal in cursul zilei de azi.
Utilaj pitit in padure... Trafic de cosmar in vama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x