Antena Căutare

Un medic italian a adus în România liposucţia alimentară. Amalia Năstase a slăbit cu această dietă

Tot mai mulţi români se plâng de problema greutății. Amalia Năstase a descoperit dieta oloproteică sau liposucţia alimentară, cum i se mai spune. O dietă creată de un medic celebru în Italia, Giuseppe Castaldo.

Doctorul Giuseppe Castaldo, un celebru medic italian, a adus în România o liposucţie alimentară care ajută oamenii să scape rapid de kilogramele în plus.

Tot mai mulţi români se plâng de problema greutății. Amalia Năstase a descoperit dieta oloproteică sau liposucţia alimentară, cum i se mai spune. O dietă creată de un medic celebru în Italia, Giuseppe Castaldo.

"Îmi spunea că sunt insulino-rezistentă şi asta înseamnă că oricât de puţin zahăr mănânc corpul meu consumă glucoza aceea şi nu consumă grăsime. Dieta trebuie să fie personalizată în funcţie de nevoile şi organismul fiecărei persoane şi are în primul rând un rol benefic asupra sănătăţii. Este indicată, spre exemplu, celor care suferă de diabet sau persoanelor hipertensive", spune Amalia Năstase.

De aceea dieta se şi numeşte liposucţie alimentară

Circumferinţa pe care o avem la nivelul ombilicului, de jurul împrejurul corpului nostru, se mai numeşte şi circumferinţa vieţii pentru că este corelată cu posibilităţile noastre de a trăi mai bine. Cu cât este mai mare această circumferinţă, cu atât starea noastră de sănătate este mai riscantă.

Prima parte a dietei Castaldo durează 21 de zile şi presupune să scoatem complet zahărul şi carbohidraţii din meniu. Şi să consumăm proteine. Putem mânca leguminoase, pește, carne albă şi ouă.

Se folosesc foarte mult verdeţurile pentru că un pacient care urmează dieta are nevoie de multe fibre, mult potasiu, multe minerale

După cele 21 de zile, se introduc şi carbohidraţii, dar într-o cantitate mică. Putem slăbi în jur de trei kilograme pe săptămână, asta dacă dieta este urmată cu stricteţe.

O învățătoare din București, în centrul unui scandal! S-a filmat în timp ce zbiară la copii, apoi le-a trimis clipul păr... Cum a reușit un român să ia o amendă de 5,500 de euro, după ce și-a cumpărat, în rate, televizor de 3,000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x