Antena Căutare

Oficial! Minivacanță pentru elevii acestor școli! Lista unităților de învățământ ce se închid joi și vineri, cu ocazia vizitei Papei Francisc

Peste 100 de unități de învățământ din București – grădinițe, școli și licee, vor fi închise, joi, 30 mai, cu ocazia vizitei Papei Francisc.

Peste 100 de unități de învățământ din București – grădinițe, școli și licee, vor fi închise, joi, 30 mai, cu ocazia vizitei Papei Francisc.

Potrivit unei informări a Inspectoratului Școlar, 110 unități de învățământ din București își vor suspenda cursurile, joi. Dintre acestea, 79 sunt unităţi de învăţământ preuniversitar de stat şi 31 private.

Vineri, cursurile vor fi suspendate în toate unităţile de învăţământ din Capitală.

Lista cu grădinițele, școlile și liceele din București ce se vor închide, joi, cu ocazia vizitei Papei Francisc, a fost publicată de Inspectoratul Școlar.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea lista unităților de învățământ ce vor fi închise și joi în București.

Bombă! Lipsesc trei miliarde de lei din bugetul Primăriei Capitalei. „Riscă să intre în incapacitate de plată”... Doi Dorei au făcut scrum casa unor bătrâni din centrul orașului Iași. Victimele au ajuns de urgență la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x