Antena Căutare

Localitatea clujeană Baciu a fost sufocată de traficul deviat din autostrada dintre Gilău și Nădășelu

Inaugurată de câteva zile, bucata de nouă kilometri de autostradă dintre Gilău și Nădășelu a dat peste cap traficul într-o localitate clujeană! Locuitorii din Baciu se plâng că tirurile ies de pe autostradă şi le traversează comuna, doar pentru că astfel scurtează drumul.

Inaugurată de câteva zile, bucata de nouă kilometri de autostradă dintre Gilău și Nădășelu a dat peste cap traficul într-o localitate clujeană!

Locuitorii din Baciu se plâng că tirurile ies de pe autostradă şi le traversează comuna, doar pentru că astfel scurtează drumul. Într-o scrisoare deschisă, edilul localităţii face un apel de "salvare de la sufocare" şi cere restricţionarea traficului pe ciotul de autostradă proaspăt inaugurat.

Ambuteiajele în trafic în comuna Baciu, de lângă Cluj sunt de câţiva ani la ordinea zilei. Iar inaugurarea noului tronson din Autostrada Transilvania a deschis însă drumul maşinilor de mare tonaj în localitate. Spre disperarea celor douăsprezece mii de localnici.

Florin Mureșan, primarul comunei Baciu: Coada se intindea pe aproximativ 5 kilometri iar timpul de aşteptare era de o ora şi 30 de minute în trafic.

După cinci zile în care pe principalul drum al localităţii mai mult s-a stat, edilul le-a scris autorităţilor din Compania de Drumuri dar şi Poliţiei să ceară restricţionarea traficului în comună.

Florin Mureșan, primarul comunei Baciu: Dăuneaza grav sanatatii datorita mediului in primul rand, în al doilea rand paralizeaza tot ce misca in localitatea noastra.

Segmentul de aproximativ 9 kilometri din Autostrada Transilvania, situat pe tronsonul Gilău-Nădăşelu, în judeţul Cluj, a fost deschis circulaţiei vinerea trecută. Acum toate hărţile prin satelit indică şoseaua care traversează comuna Baciu ca fiind cel mai scurt traseu.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Opt familii din comuna constănţeană Cumpăna se vor muta în casă nouă. Locuințele au fost construite de voluntari... Bilanţul TRAGIC al accidentului din Vaslui: o persoană în comă, alte trei rănite grav. De ce a refuzat şoferul testarea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x