Antena Căutare

Localnicii unor comune buzoiene, scapati de zapada, dupa trei zile de izolare

Localnicii din comunele aflate de-a lungul Drumului National 22, in judetul Buzau, au rasuflat usurati, aseara. Dupa trei zile in care ninsorile i-au izolat in case, fara paine, apa sau energie electrica, utilajele de deszapezire au reusit sa le croiasca drum prin nameti si sa dezmorteasca traficul rutier.

Incet, dar sigur. Asa au actionat utilajele de deszapezire in localitatile Boldu si Balta Alba, din judetul Buzau. Izolati de restul lumii de nametii inalti de peste un metru, oamenii s-au rugat, cu ochii spre cer, sa nu mai ninga.

Utilajele de deszapezire au strapuns metru cu metru gramezile de omat si au facut drum masinilor care au adus alimente la magazinele din sate. Fara paine, caldura sau curent, localnicii s-au descurcat cum au putut. Au facut turte si paine in cuptor.

Drumarii au muncit la foc continuu, pana la miezul noptii, ca sa curete tot Drumul National 22, care face legatura intre orasul Ramnicu Sarat si limita cu judetul Braila. In aceasta dimineata, copiii vor putea sa mearga la scoala, iar adultii, la serviciu.

Dezapezire cu victime: O femeie a fost omorata de un utilaj, iar un tanar a fost grav ranit... Romanii au iesit la gratar, chiar si pe zapada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x