Antena Căutare

Locomotiva trenului București – Timișoara a luat foc! 200 de călători se aflau în vagoane - Foto

Locomotiva trenului Interregio 169, pe ruta București – Timișoara, a luat foc duminică seară și 200 de oameni au fost evacuați de urgență. O mobilizare masivă a echipelor de urgență a fost făcută în gara Recaș. 

Locomotiva trenului Interregio 169, pe ruta București – Timișoara, a luat foc duminică seară și 200 de oameni au fost evacuați de urgență. O mobilizare masivă a echipelor de urgență a fost făcută în gara Recaș.

După ce locomotiva trenului București - Timișoara a luat foc, alimentarea cu energie electrică a liniei de înaltă tensiune a fost întreruptă.

După izbucnirea incendiului la locomotiva trenului București - Timișoara, cei 200 de călători au fost evacuați din vagoane.

Dintre cei 200 de călători, 170 au fost trimiși cu un alt tren la Timișoara. Ceilalți 30 au preferat să plece cu mașini particulare, ale unor apropiați.

Incendiul a fost stins, după ce au intervenit șase autospeciale. Mai multe detalii sunt disponibile pe observator.tv.

Rusalii 2019 - Lunea Rusaliilor: ce nu e bine să faci în Lunea Sfântului Duh... Un TIR a strivit o maşină, apoi a intrat într-o casă, în Bacău! Un om a murit. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x