Antena Căutare

Locotenentul Alexandru Gheorghe a fost trecut in rezerva

Locotenentul Alexandru Gheorghe de la Flotila 71 din Campia Turzii, care a protestat in Piata Universitatii a fost trecut in rezerva de Ministrul Gabriel Oprea.

Decizia ministrului Apararii i-a fost adusa la cunostinta, joi. fostului militar, conform DeceNews care citeaza surse Mediafax.

Locotenentul Alexandru Gheorghe are la dispozitie doua zile sa predea cele peste 1.000 de documente pe care le gestiona. Panaitescu a spus ca va ataca ordinul in contencios.

"Decizia ministrului Apararii Nationale de excludere a lui Alexandru Gheorghe din armata va fi contestata in contencios, la Curtea de Apel Cluj. Daca va fi nevoie, vom merge si la instantele internationale pentru a se face dreptate", a afirmat Panaitescu.


Foto: Intact Images

Vasile Cepoi, secretar de stat in Sanatate: Speram ca in doua zile sa avem medicamentele in tara... Guvernul aloca 750.000 lei pentru bolnavii de cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x