Antena Căutare

Statul îți plătește chiria! Locuințe de serviciu pentru o categorie de români. Ce condiții se cer

Autoritățile anunță că, în mod oficial, au fost achiziționate mai multe locuințe ce vor fi puse la dispoziția românilor care locuiesc în provincie, dar care vin să muncească în Capitală. 

Autoritățile anunță că, în mod oficial, au fost achiziționate mai multe locuințe ce vor fi puse la dispoziția românilor care locuiesc în provincie, dar care vin să muncească în Capitală.

Ca să oprească exodul medicilor din Bucureşti, Primăria le oferă locuinţe de serviciu! 177 de apartamente au fost achiziţionate deja de municipalitate, cele mai multe în zone rezidenţiale.

Preţurile unei case variază între 48 şi 140 de mii de euro, în funcţie de suprafaţă şi zonă.

Magdalena Sandu este specialist în neurologie pediatrică şi de mai bine de 12 ani salvează copii la Spitalul Victor Gomoiu din Capitală. Tot de atunci face naveta Bucureşti-Piteşti. Un efort de care va scăpa curând. La fel ca sute de alţi medici, se va muta într-o locuinţă de serviciu din Bucureşti, pusă la dispoziţie de Primăria Capitalei.

Primaria capitalei va cumpara 177 de de apartamente pt medici. 100 dintre acestea vor avea 3 camere, 71 vor avea doua camere. Vor fi achizitionate si 6 garsoniere.

Pentru aceste locuinţe, confort 1, municipalitatea va plăti cel mult 6.496 de lei pe metrul pătrat, potrivit proiectului votat de consilierii generali.

Medicii cu o familie numeroasă vor primi apartamente spaţioase, cu trei camere.

Caz șocant în Baia Mare! O femeie de 31 de ani a născut acasă, într-un lighean: ”Au zis să nu mai sun că e alarmă falsă!... Școlile rămân închise, în continuare! Lista unităților de învățământ în care nu se vor ține cursuri miercuri, 19 decembr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x