Antena Căutare

Locuitorii dintr-o comună bihoreană, victimele unei glume proaste, după ce s-au trezit cu autocolante cu mesajul "Carantină COVID-19" lipite pe porţi

Mai mulţi locuitori ai comunei bihorene Holod s-au speriat după ce au descoperit că pe porţile caselor fuseseră lipite abţibilduri pe care era scris "Carantină COVID-19". Primarul comunei, Ioan Horga, afirmă că oamenii l-au sunat panicaţi, întrebându-l dacă s-a stabilit intrarea lor în carantină, relatează ebihoreanul.ro.

"Persoane iresponsabile au lipit aceste etichete pe porţile locuitorilor din Holod şi Lupoaia producând panica. Dimineaţa au apărut. Oamenii m-au sunat disperaţi şi întrebau dacă e carantină. Vă închipuţi că nu e un lucru de joacă", a declarat pentru edilul comunei.

El a spus că a anunţat Poliţia, iar un echipaj format din oameni ai legii a făcut fotografii şi a preluat probe pentru a afla făptaşul.

Conform primarului, au fost marcate cu acest mesaj circa 20 de case din Holod şi circa 4 din Lupoaia. Se pare că făptaşul ar fi din zonă, pentru a evitat locurile în care sunt camere de surpaveghere în comună şi nici n-a pus etichete pe casele unde nu locuieşte nimeni.

În comuna Holod sunt cinci persoane în autoizolare - deci nu în carantină - în satul Dumbrava.

Sursa : news.ro

Medicii de la Timișoara, o nouă victorie în fața coronavirusului. Un tânăr de 27 de ani a fost externat, el fiind a 14-a... Institutul Flamand de Cercetare a anunțat descoperirea unui anticorp capabil să ucidă COVID-19. Ar putea împiedica noul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x