Antena Căutare

Locuri de muncă pentru pensionarii români! Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de salariu

Veste excelentă pentru pensionarii români! O companie a decis să uite de CV-urile tinerilor și să caute persoane cu vârstă înaintată!

Veste excelentă pentru pensionarii români! O companie a decis să uite de CV-urile tinerilor și să caute persoane cu vârstă înaintată!

Unde anume în România pensionarii au prioritate față de tineri la angajare?

"Serios, activ şi dornic de muncă". Aşa sună CV-ul unei persoane trecute de a doua tinereţe. Vorbim aici de pensionari. În timp ce mulţi angajatori îi resping, pentru o companie din Timişoara, vârsta înaintată, se pare că e un atuu la angajare. Şi asta pentru că, spune specialistul în resurse umane, vârstnicii au un randament uimitor şi sunt mai responsabili. Iar asta îi face un exemplu pentru cei tineri.

Pe doamna Ildiko am surprins-o printre rafturile unui magazin din Timişoara. N-a venit să cumpere ceva, ci să aranjeze marfa. Se simte bine şi, mai mult decât atât, n-a obosit. Asta deşi a lucrat 14 ani într-o galerie de artă.

La celălalt raion, doamna Violeta aranjează de zor un dormitor. Clienţii magazinului trebuie sa fie bine primiţi, ne spune ea.

Deşi acasă o aşteaptă o nepoţică, femeia a ales sa nu stea să se bucure doar de pensie.

Aşa a ajuns la o companie de retail. Şi nu i-a fost greu căci angajatorul ei, spre diferenţă de alţii, nu caută doar tineri. Ci persoane cu simţ de răspundere, chiar dacă e vorba de pensionari.

La fel cred şi specialiştii în resurse umane de la magazinul din Timişoara. Au făcut de curând angajări şi, pe lângă tineri, le-au oferit o şansă şi persoanelor cu mai multă experienţă.

Un exemplu care, din păcate, impresionează puţini angajatori. Pentru că în general, atunci când vine vorba de agenţiile pentru recrutarea forţei de muncă, pensionarii nu sunt o posibilă categorie de viitori angajaţi.

Moldova, Dobrogea şi Ardealul se mută în Europa! Principalul motiv pentru care românii preferă să plece în străinătate.... E prăpăd în toată România! Zeci de MORȚI anunțați de autoritățile din întreaga țară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x