Căutare Live

Locuri de muncă pentru români, în străinătate. În ce domenii se fac angajări masive

Europa cheamă românii la muncă! Angajatorii străini au scos la bătaie sute de posturi, în diferite domenii.

Locuri de muncă în străinătate

Platforma EURES România a listat 403 locuri de muncă vacante. Posturile disponibile aparțin unei game variate de domenii, în diferite țări europene.

Locuri de muncă în Spania

Spania oferă 238 de locuri de muncă. Se caută: analist relaţii clienţi, faianţar/pavator, muncitor în agricultură.

Locuri de muncă în Germania

Germania oferă 149 locuri de muncă. Posturile disponibile sunt pentru: bucătar, cameristă/roomboy, conductor tren marfar, electrician, instalator conducte de apă şi gaz, instalator instalaţii sanitare, de încălzire şi gaz, lăcătuş, manipulant de mărfuri, mecanic de proces, mecanic instalaţii sanitare, de încălzire şi climatizare, montator parchet, personal în domeniul gastronomiei de sistem, operator stivuitor, îngrijitor persoane vârstnice în azil, mecanic de proces, pictor, operator excavator, sudor MAG, tâmplar, zidar.

Locuri de muncă în Olanda

Românii interesați să lucreze în Olanda se pot angaja ca tractorist, lucrător în seră de flori. 16 locuri de muncă așteaptă să fie ocupate.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro/eures, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din raza de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, suspectat că a condus sub influenţa alcoolului. El este cercetat penal şi vizat şi de o an...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri