Antena Căutare

Madalina Secuianu e un fotomodel SEXY, dar are o mare problema!

Logodnicul fotomodelului Madalina Secuianu a fost arestat in cazul aurului de un milion de euro furat de pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Barbatul a fost luat de mascati de la petrecerea de ziua indragostitilor, la un an si jumatate de la lovitura.

Samir Chirila este iubitul fotomodelul Madalina Secuianu. Prietenii din lume mondena ii spun Rusten.

Mascatii l-au ridicat aseara, chiar cand se pregatea sa mearga la petrecerea de Sfantul Valentin, in clubul iubitei lui. Madalina nu a spus o vorba despre problemele logodnicului ei desi invitase la petrecere si jurnalistii.

Samir Chirila a fost dus la Pitesti si surse din randul anchetatorilor spun ca iubita lui ar fi incercat sa-l viziteze in arest.

Procurorii cred ca Rusten este unul dintre autorii jafului care, in august 2011, uimea o tara intreaga.

Pe A1, la kilometrul 89, o masina care transporta 23 de kilograme de aur la o expozitie de bijuterii a fost trasa pe dreapta de falsi politisti.

Marfa ii apartinea unui cetatean turc si valora peste un milion de euro. Dupa ce au dat lovitura, cei trei hoti si-au pierdut urma. La un an si jumatate, anchetatorii au facut prima arestare.

Samir Chirila are un cazier bogat, spun procurorii. Si in tara si in Germania unde a dat mai multe lovituri si a stat in inchisoare.

“Are antecedente penale pentru infractiunea de furt si pentru uzurpare de calitati oficiale”, spune Iolanda Dragut, procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Arges.

In clubul din Capitala ar fi investit o parte din prada de pe autostrada, spun anchetatorii. Samir Chirila a primit mandat de arestare preventiva pentru urmatoarele 29 de zile. Procurorii spun ca au aflat cine sunt si ceilalti doi hoti din "Jaful de pe autostrada".

Foto: Facebook.com

EXCLUSIV! Ultimele imagini cu Irina, femeia care a murit in urma operatiei de liposuctie. Medicul dat disparut i-a perfo... Observator Special: Cum poti returna un produs daca nu ti-a satisfacut cerintele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x