Antena Căutare

Loteria bonurilor fiscale 2018. Valoarea câștigătoare și data emiterii

S-a organizat o noua extragera a „Loteriei bonurilor fiscale” pe 22 iulie 2018, pentru bonurile emise in perioada 1-30 iulie, a anuntat Ministerul Finantelor Publice intr-un comunicat de presă emis de AGERPRES.

S-a organizat o nouă extragera a „Loteriei bonurilor fiscale” pe 22 iulie 2018, pentru bonurile emise în perioada 1-30 iulie, a anunțat Ministerul Finanțelor Publice într-un comunicat de presă emis de AGERPRES.

Loteria bonurilor fiscale 2018. Sunt pregătite cel mult 100 de premii, cu un fond acordat de un milon de lei. Dacă numărul bonurilor câștigătoare este mai mare, se va organiza o a doua extragere pentru a avea maxim 100 de premii acordate.

Loteria bonurilor fiscale, procedură

Duminică, 22 iulie, a avut loc extragerea care constă în două etape: prima extragere a determinat ziua emiterii bomurilor fiscale câștigătoare, iar în cea de-a doua au fost extrase bile pentru a afla valoarea bonurilor câștigătoare dinacea zi.

Care sunt bonurile câștigătoare?

În urma extragerilor de duminică, bonurile fiscale câștigătoare sunt cele emise pe date de 17 iunie 2018, cu valoarea de 977 de lei.

Cum intri în posesia câștigului de la „Loteria bonurilor fiscale”?

Loteria bonurilor fiscale 2018. Timp de 30 de zile puteți depune cererea de revendicare a premiului care trebuie să fie însoțită de bonul fiscal în original și o copie a actului de identitate. Cererea pentru a revendica premiul de la „Loteria bonurilor fiscale” poate fi depusă la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Se acordă doar 100 de premii

Dacă după centralizare se constată depășirea numărului de 100 de premii, cei de la Loteria Română vor organiza o nouă extragere prin care se vor determina doar 100 de câștigători.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Companiei Naţionale "Loteria Română" (CNLR) timp de minimum 30 de zile.

Imagini șocante suprinse la malul mării! O furtună violentă a pus pe fugă turiștii care erau pe plajă... Lovitură cruntă în cazul Colectiv! Ce se întâmplă la aproape trei ani de la tragedia în care au murit 64 de persoane! Ze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x