Live acum
Prime Time 20:30Adela

Cum sunt înșelați românii că au căștigat autoturisme la Loz în plic! Loteria Română, avertisment!

Loto. Cum sunt mințiți românii că au căștigat autoturisme la ”Loz în Plic”! Loteria Română a atras atenția cetățenilor asupra fenomenului de înșelăciune cu lozuri în plic falsificate.

loto avretisment loz in plic

Loto. Cum sunt inselati românii că au căștigat autoturisme la ”Loz în Plic”! Loteria Română a atras atenția cetățenilor asupra fenomenului de înșelăciune cu lozuri în plic falsificate de către unii indivizi, cărăora le-au căzut victime tot mai mulți români în ultima perioadă, în special vârstnicii, fiind mințiți că au câștigat autoturisme.

Loteria Română, avertisment:

”Compania Națională „Loteria Romana” S.A. atrage atenția cu privire la faptul că, în ultima perioadă, s-au înmulțit cazurile de persoane, în special vârstnici, care au fost înșelate de către indivizi necunoscuți cu lozuri în plic falsificate, cu premii constând în autoturisme.

Precizăm pe această cale că produsele de tip loz instant se cormercializeaza exclusiv în spațiile autorizate de C.N. „Loteria Romana” S.A. (agenții proprii, agenții mandatare, punctele de vânzare autorizate din cadrul grupului Carrefour, Inmedio și Tabac Xpress) și numai de către angajații din spațiile respective.

Totodată, menționam faptul că, în prezent, Loteria Română deține în portofoliul de produse doar lozuri care oferă, exclusiv, premii în bani”, se precizează în comunicat.

Metodele de înșelăciune s-au diversificat în ultima perioadă, și nu doar în ce privește câștigurile tip Loto. Amintim metoda ”accidentul” sau acele apeluri telefonice venite din alte țări, pentru care Poliția Română a primit multe sesizări.

Recomandari