Antena Căutare

Lovitură cumplită pentru români! Se întâmplă de la 1 Martie!

Lovitură cumplită pentru români! De data aceasta primăvara vine cu o schimbare uriașă pentru portofele. Ce anunță specialișitii?

Lovitură cumplită pentru români! De data aceasta primăvara vine cu o schimbare uriașă pentru portofele. Ce anunță specialișitii?

Mărţişorul vine cu flori mai scumpe în pieţe. Vremea schimbătoare şi perioadele severe de îngheţ au afectat serele în multe zone din ţară. În Constanţa, de exemplu, din 10 mii de zambile plantate, peste două mii au îngheţat şi nu mai pot fi recuperate. Anul trecut, ele se vindeau ieftin chiar din februarie.

1 martie vine anul acesta cu emoţii pentru cei care au făcut o afacere din vânzarea florilor de primăvară.

Angelica Drăgan are 3000 de metri pătraţi de sere cu flori, iar de şase ani investește continuu.

Munca este grea şi migăloasă, iar costurile enorme. 60.000 de lei plătesc doar încălzirea serelor, în cele trei luni de iarnă.

Acum, face eforturi să aducă prima pe piaţă florile de primăvară, ca să-şi recupereze pierderile. A plantat ceea ce se caută cel mai mult în luna martie. Zambile, panseluţe, petunii şi muşcate în peste 20 de culori.

Din sere, zambila în ghiveci pleacă la preţul de 8 lei, iar floarea de cyclamen la 15 lei. Vremea neprielnică va face ca florile de să ajungă anul acesta mai târziu în pieţe. Iar întârzierea va influenţa şi preţul final de vânzare. Deocamdată în pieţele din Constanţa sunt doar flori din import.

Video. Șofer surprins Autostrada Soarelului circulând pe contrasens! Avea peste 150 de km la oră!... Mesaje de Valentine`s Day. Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări de Ziua Îndrăgostiților...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x