Antena Căutare

Lovitură de teatru. Cristian Cioacă a părăsit penitenciarul pentru a-și vedea fiul!

La doi ani de la condamnarea sa definitivă, fostul poliţista fost nevoit să dea ochii cu Patrick, băieţelul pe care îl are cu Elodia Ghinescu, în procesul de succesiune deschis de fiul său, la Braşov

La doi ani de la condamnarea sa definitivă, fostul poliţista fost nevoit să dea ochii cu Patrick, băieţelul pe care îl are cu Elodia Ghinescu, în procesul de succesiune deschis de fiul său, la Braşov.

Dosarul de succesiune a fost reintrodus pe rolul Judecătoriei Braşov după ce procesul a fost suspendat în 2013, scrie spynews.ro. Patrick Cioacă cerea atunci împărţirea bunurilor care i-au aparţinut mamei sale.

În iunie 2014, Cristian Cioacă a fost condamant la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".

BAC 2016. Calendar BACALAUREAT 2016, sesiunea iunie -iulie. Subiecte BACALAUREAT 2016... Sfântul Sinod a aprobat traducerea în mai multe limbi a slujbelor de botez şi de cununie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x