Antena Căutare

Lovitură de teatru în cazul tânărului care a intrat cu mașina în mulțime! Oamenii sunt revoltați!

În parcarea unui centru comercial din Brăila, individul a accidentat grav 7 persoane, printre care doi copii

În parcarea unui centru comercial din Brăila, individul a accidentat grav 7 persoane, printre care doi copii. Conducea o maşină furată de la un bărbat pe care îl înjunghiase şi apoi îl abandonase pe marginea drumului. Tânărul era băut şi, spun martorii, şi drogat, şi a făcut în total 10 victime. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Individul a fost reţinut pentru furt, vătămare corporală din culpă, loviri sau alte violenţe, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului. Între timp, anchetatorii aşteaptă rezultatul analizelor pentru a şti dacă tânărul a consumat sau nu droguri.

Marius Parfenie are 20 de ani, este din Brăila şi avea permis de conducere din februarie anul acesta. Anul trecut, el a fost condamnat la măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru comiterea în cursul anului 2015 a infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ce tragedie! Femeia care a murit arsă de vie, în incendiul de la Cugir, reușise să se salveze, dar s-a întors după telef... Un român a trăit o experiență de povestit nepoților după ce a găsit 95.000 de euro într-o mobilă. Surpriza e și mai mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x