Antena Căutare

Lovitură năucitoare pentru Biserică! Comecializarea obiectelor cu chipul lui Arsenie Boca este interzisă!

Lovitură năucitoare pentru Biserică!Biserica a pierdut procesul pentru folosirea chipului lui Arsenie Boca pe obiecte bisericești. Firma care a înregistrat marca Arsenie Boca aa vut câștig de cauză în instanță.

Biserica a pierdut procesul pentru folosirea chipului lui Arsenie Boca pe obiecte bisericești. Firma care a înregistrat marca Arsenie Boca aa vut câștig de cauză în instanță.

Decizia a fost luată de Tribunalul București, dar nu este încă definitivă. Administratorii acestui brand au cerut ca nimeni că nu mai folosească în scop comercial imaginea lui Arsenie Boca și iată că în primă instanță magistrații au avut câștig de cauză!

Problema este că unii dintre vânzători nu comercialiează obiectele cu chipul sfântului în mod legal, motiv pentru care, firma dorește stoparea unor astfel de situații.

Război pe mare cu traficanții de droguri! Paza de coastă americană a sechestrat 18 tone de droguri dintr-un semi-submers... Prima declarație a românului care a supraviețuit tragediei din Grecia: "Eram lângă soție când mi-am auzit copilul ț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x