Antena Căutare

Lovitură pentru buzunarele românilor! Primăvara vine cu vești extrem de proaste! Ce anunță specialiștii

Vești proaste pentru români! Specialiștii au scos la iveală că primăvara vine cu probleme și deci, cu cheltuieli mai mari pentru buzunarele noastre! 

Vești proaste pentru români! Specialiștii au scos la iveală că primăvara vine cu probleme și deci, cu cheltuieli mai mari pentru buzunarele noastre!

Anul acesta vom avea mai puţine fructe româneşti. Producătorii din toată ţara avertizează că zăpezile şi îngheţul au făcut ravagii în livezile din România. Acolo unde pomii şi viţa de vie au rezistat iernii de până acum, temperaturile de până la minus 20 de grade, ce vor urma, cu siguranţă vor face prăpăd. Mai ales că pomii au început să înmugurească.

Doar în zona Banatului Montan, sute de hectare de livezi cu pomi fructiferi au fost distruse.

Zăpada s-a depus pe coronamentul pomilor, iar sub impactul temperaturilor foarte scăzute, această greutate a produs frângerea crengilor din copaci.

Proprietarii de livezi se tem că pagubele vor fi foarte mai mari. Îngheţul de până la minus 20 de grade anunţat de meteorologi pentru zilele următoarea va distruge mugurii apăruţi în săptămânile cu vreme primăvăratică.

Soluțiile pentru salvarea plantaţiilor sunt puține și nu foarte eficiente. Pentru a preveni pierderile, specialiştii recomandă folosirea soiurilor de plante rezistente la fluctuațiile de temperatură.

Și toate aceste lucruri vor fi resimțite de către români la piață și în magazine, atunci când fructele românești vor avea poate același preț cu fructele din import!

70 de incendii la Buzău, în doar cinci zile! Ce detaliu șocant a ieșit la iveală... Copil de 15 ani, filmat în timp ce conduce o mașină de lux, în Timișoara! Reacția polițiștilor după ce imaginile au ajun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x