Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Lovitură puternică pentru familia Alexandrei Măceșanu, înainte de Crăciun! Ce i-a transmis DIICOT. „Există foarte multe probe în acest sens”

Lovitură puternică pentru familia Alexandrei Măceșanu, înainte de Crăciun! DIICOT i-a cerut să se prezinte pentru a ridica certificatul de deces pe numele adolescentei.

Alexandra Măceșanu (dreapta) și mama ei (stânga).

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a spus că familia adolescentei nu va ridica acest certificate de deces, pentru că nu recunoaște moartea tinerei.

„Dragi români, pentru că ridicolul și abuzul justiției române să fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele să vină să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru și al multor români. Și asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei este liberă și derbedeul de Daniel Dincă este liber să facă orice, eventual să și omoare.

Decizia familiei mele după ce ne-am consultat la rece, nu la cald, este una foarte clară: Nu vom ridica acest certificate. Nu recunoaștem decesul Alexandrei în acel butoi”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina lui de Facebook.

El a precizat că familia Alexandrei Măceșanu va da o declarație clară prin care va refuza să ridice certificatul de deces al adolescentei fără trupului acesteia.

„Probele prezentate până acum sunt indirecte, puține și cu mari dubii (raportul INML). Ceea ce ne deranjeză cel mai mult este lipsa oricăror precizări cu privire la cine l-a emis! Și când. Luni, 23 Decembrie (bine că nu ne-au chemat în ziua de Crăciun...) vom da o declarație clară prin care refuzăm să ridicăm un astfel de document fără corpul Alexandrei, cu o analiză INML pe care am dovedit-o deja împotrivă propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decât atât fără că Alexandra să fie căutată de DIICOT și să fie investigată temeinic pista traficului de persoane, deși există foarte multe probe în acest sens!”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.

Recomandari