Căutare Live

LOVITURĂ pentru familia Aurei Ion! Vestea pe care au primit-o din partea procurorilor i-a dărâmat!

La patru luni de la moartea tinerei Aura Ion, în accidentul aviatic din Apuseni, familia fetei a primit o veste îngrozitoare. Trupul Aurei ar putra fi exhumat pentru o nouă expertiză medico-legală.

La patru luni de la moartea tinerei Aura Ion, în accidentul aviatic din Apuseni, familia fetei a primit o veste îngrozitoare. Trupul Aurei ar putra fi exhumat pentru o nouă expertiză medico-legală.

"Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: În continuarea cercetărilor care se efectuează în dosarul privind accidentul aviatic produs la data de 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni, echipa de procurori din cadrul Secţiei parchetelor militare, desemnată cu instrumentarea cauzei, a procedat, în perioada 12.05.2014 – 16.05.2014, la audierea, în calitate de martori, a 8 angajaţi ai ROMATSA S.A. (în funcţiile de controlori trafic sol şi controlori trafic aerian), a 2 angajaţi ai Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă şi a unui angajat al Institutului Medico-Militar. De asemenea, a fost dispusă expertiza medico-legală privind pe victima I.A., întrucât concluziile raportului de constatare medico-legală (autopsie) din 10.02.2014 nu au fost avizate de către Comisia de avizare şi control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca. Au fost solicitate relaţii suplimentare de la ROMATSA şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti-Băneasa", se arată în comunicatul procurorilor.

Familia tinerei a infirmat faptul că trupul ei va fi exhumat.

Potrivit raportului medico-legal realizat de medici după moartea Aurei Ion, aceasta a murit "în urma unui şoc hipotermic".

Atenţie! Reguli noi pentru şoferi! Nu vom mai avea voie să facem asta!... Joe Biden, vicepreşedintele SUA, a sosit în România...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri