Căutare Live

Lovitură pentru Gheorghe Dincă! Soția lui ar putea arunca ancheta în aer! Decizie de ultim moment! „M-a înjunghiat pe la spate”

Gheorghe Dincă ar putea primi o lovitură din partea fostei sale soții, Elena Dincă. Femeia este chemată de urgență la DIICOT, în cazul Caracal.

Elena și Gheorghe Dincă

Din dosarul Caracal au fost disjunse patru cauze, printre care una de trafic de persoane.

Este posibil să existe și o confruntare între cei doi, care de-a lungul timpului au dat anchetatorilor informații contradictorii.

Dacă inițial Elena Dincă a spus că soțul său era un bărbat cu un comportament normal, ulterior ea a revenit și a admis că era violent și o bătea.

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Gheorghe Dincă, în zona intimă! Detaliul ce i-a oripilat pe anchetatori

Presupusul criminal Gheorghe Dincă a spus că se simte înjunghiat în spate de soția lui, care i-a cerut divorțul în luna decembrie a anului trecut, chiar înainte de Crăciun. Actele ar fi fost depuse la notar, iar divorțul a fost pronunțat cu acordul ambelor părţi.

În urma acestei audieri se va stabili și dacă soția lui Gheorghe Dincă va rămâne în continuare cu calitatea de martor, sau va fi numită drept suspect.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... S-a certat cu soția și a rănit oameni pe șosea! A izbit o mașină condusă de un preot! Imagini tulburătoare! VIDEO...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri