Medicii care își dau demisia în timpul pandemiei de coronavirus, pedepsiți dur! Guvernul îi va obliga să stea în preaviz 45 de zile

Toate cadrele medicale, inclusiv medicii, care își vor depune demisia în această perioadă, vor fi nevoite să stea în preaviz încă 45 de zile de când se va încheia starea de urgență. Acest lucru va fi prevăzut în cadrul unei ordonanțe de urgență. 

Această decizie va fi luată de Guvern din dorința de a nu rămâne fără medici în timpul crizei sanitare determinată de noul coronavirus.

Astfel, în urma acestei ordonanțe de urgență, organizarea și administrarea spitalelor va fi preluată de Ministerul Sănătății, care va decide orice încheiere a unui contract de muncă ori de suspendare a cadrelor medicale.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri