Lovitură pentru români! MAE: 8 state au introdus deja restricții pentru români

Opt țări ale Uniunii Europene au introdus diferite măsuri de restricție pentru români. Printre aceste țări se numără și Austria care a anunțat că impune carantina obligatorie pentru cetățenii români care îi trec granița.

Lovitură pentru români! MAE: 8 state au introdus deja restricții pentru români

În schimb, Slovacia cere Românilor teste pentru depistarea SARS-CoV-2 la intrarea în țară, apoi carantină, iar la ieșirea din izolare, încă un test.

"Sunt deja opt state din UE care au introdus măsuri de restricționare de diverse feluri inclusiv cu obligativitate de izolare, dar și cu recomandare. De exemplu Lituania recomandă autoizolarea pentru 14 zile sau Slovacia care cere arătarea unui test negativ pentru COVID, acolo unde trebuie să stai cinci zile în autoizolare, la finalul celor cinci zile mai faci un test care dacă este negativ poți călători liber prin Slovacia sau cazul Maltei care interzice total inrarea cetățenilor români pe teritoriul său", spune Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri