Antena Căutare

Lovitură pentru șoferi! Ce greșeală te poate lăsa imediat fără mașină

Lovitură grea pentru șoferii români! Autoritățile se pregătesc să aplica sancțiuni extrem de aspre conducătorilor auto! Ce trebuie să știe șoferii?

Lovitură grea pentru șoferii români! Autoritățile se pregătesc să aplica sancțiuni extrem de aspre conducătorilor auto! Ce trebuie să știe șoferii?

Şoferii care parchează pe trotuar ar putea rămâne temporar fără maşini. Un deputat propune modificarea legii, astfel încât autoturismele care blochează accesul pietonilor să poată fi ridicate de autorităţi.

În prezent, poliţiştii pot doar să pună un simplu avertisment pe parbriz. Sectorul 2 din Capitală, strada Sfinţilor.

Trotuarul se termină brusc în mai multe maşini parcate. Şoferii nu au lăsat nici măcar o jumătate de metru, cât să se strecoare o persoană. Aşa că pietonii sunt nevoiţi să meargă pe şosea.

La orele de vârf, mare parte din Capitală seamănă cu un imens labirint.

Acolo unde şoferii sunt de negăsit, agenţii doar le lasă avertismente în parbriz, fără să-i poată sancţiona.

Aşa că un deputat a propus modificarea legii, astfel încât maşinile care blochează accesul pietonilor să poată fi ridicate.

La Cluj, anul trecut, medicii au fost nevoiţi să poarte peste gard un pacient, din cauza unei maşini parcate în faţa casei, iar la Constanţa, o tânără a blocat accesul către heliportul Spitalului, chiar în momentul în care o victimă era adusă la urgenţe.

Anunț important! Mii de români trebuie să își schimbe buletinul chiar dacă se află în perioada de valabilitate! Vezi dac... Video. Gestul cutremurător al mamei unei premiant când a auzit că fiica și soțul său au murit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x