Antena Căutare

Lovitură uriașă în cazul accidentului din Ungaria: „Nu s-a văzut asta! Acum cine-i vinovat?”

Petru Zălar este cel care se afla la volanul microbuzului în care au pierit nouă români. Bărbatul făcea live pe Facebook în timp ce conducea.

Petru Zălar este cel care se afla la volanul microbuzului în care au pierit nouă români. Bărbatul făcea live pe Facebook în timp ce conducea.

El a intrat pe contrasens și a fost izbit violent de un TIR. Nimeni nu a avut nicio șansă. Deși toată lumea îl consieră vinovat pe șoferul microbuzului, rudele lui Petru Zălar susțin că nu este resposabil în totalitate de producerea accidentului, conform jurnaliștilor de la Cancan.

Rudele lui Petru Zălar cred că șoferul TIR-ului ar fi trebuit să dea flash-uri când a văzut microbuzul intrând pe contrasens. „Nu s-a văzut asta! Acum cine-i vinovat?”, spun aceștia.

Ei îl acuză pe bărbat că nu a făcut nicio manevră de a evita accidentul. Mai mult, rudele șoferului român spun că nici marcajul rutier nu era instalat corect.

Rusalii 2018. Atenție MARE la ziua RUSALII. Sute mii de ROMÂNI fac acest PĂCAT MAJOR! O să aveți parte de GHINION TOT AN... Așa ceva nu au mai văzut niciodată. Polițiștii din Galați sunt în stare de șoc după ce au văzut ALCOOLEMIA unui conducăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x