Antena Căutare

Lucrarile la magistrala de metrou din Drumul Taberei, oprite. Constructia intarzie cel putin un an

La magistrala de metrou din Drumul Taberei s-au inchis usile. Nu mai sunt bani pentru continuarea lucrarilor, asa ca santierul arata ca un... muzeu. Cu putin noroc, lucrarile ar putea fi gata in 2016, cu un an mai tarziu.

Santierul statiei de metrou de la Piata Drumul Taberei este pustiu de la inceputul acestui an. Au mai ramas doar paznicii, ca sa supravegheze utilajele acoperite cu grija.

Nici la Raul Doamnei nu se vede nicio miscare. Sedintele le rapesc muncitorilor tot timpul - probabil ca asa se explica faptul ca nici locuitorii din zona nu i-au mai vazut de mult.

Activitate intensa mai este acum pe numai trei santiere: Favorit, Orizont si Academia Militara. Muncitorii si paznici se tem insa, ca in curand se vor inchide si acestea. Lucrarea de la Academia Militara este in stadiu avansat. Statia a fost construita inca de la finalul anului trecut. Dar nici acolo nu e gata totul. Frezele ar fi trebuit deja sa spe tunelul ptin care va circula metroul, insa lucrarile au intarziat si acestea nu au fost puse inca in functiune. Noul termen este abia in luna martie.

Odata puse in functiune, utilajele vor sapa zilnic cate 10 sau chiar 20 de metri. "Doar bani sa fie", spun muncitorii. Oficialii considera ca nu exista probleme. 114 milioane de lei s-au alocat din buget anul acesta, pentru tronsonul care se afla in constructie, dupa cum a spus Ministrul Transporturilor, Radu Fenechiu.

Pentru realizarea acestui tronson este nevoie de o suma totala de 900 de lei...

Casa a doi frati din Bucuresti este... o Dacie papuc... Anul acesta, un miel de Paste va costa mai mult ca in 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x