Antena Căutare

Lucratorii de la Posta Romana incep protestele

Angajatii Postei Romane afiliati la SLPR (Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania) ies astazi in strada pentru a protesta fata de numeroasele probleme cu care se confrunta. Primul protest va fi organizat marti in Bucuresti. Pichetul va avea loc intre orele 14.00 - 15.30, in fata sediului CNPR din Bulevardul Dacia nr 140, conform Hotnews.

Protestele se vor extinde la nivel national cu pichete in fata prefecturilor (15 martie), pichete in fata sediilor parlamentarilor care refuza sa se implice in solutionarea problemelor cu care se confrunta CNPR (23 martie) si cu un miting in Bucuresti programat pentru data de 29 martie 2012, arata un comunicat al Blocului National Sindical (BNS).


Concomitent cu inceperea actiunilor in teritoriu, in zilele de 15 si 16 martie, sindicalistii vor avea intalniri cu parlamentarii din opozitie si respectiv din arcul guvernamental iar rezultatele acestor discutii vor fi facute publice in cadrul unor conferinte de presa organizate la nivel local in data de 19 martie.

Premierul anunta infiintarea unui liceu cu predare in limba romanes... Zaher Iskandarani si un fost sef al Politiei de Frontiera Timis, suspectati ca se ocupa cu furtul de energie electrica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x