Antena Căutare

Trei copii au rămas fără mamă. Lucreția a murit pe o șosea din Franța, în TIR-ul condus de soțul ei: „Ai plecat în ultima ta cursă!”

Lucreția Rus, șoferiță de TIR și mamă a trei copii, a murit într-un cumplit accident rutier, pe o șosea din Franța.

Trei copii au rămas fără mamă. Lucreția a murit pe o șosea din Franța, în TIR-ul condus de soțul ei: „Ai plecat în ultima ta cursă!”
Lucreția a murit pe o șosea din Franța, în TIR-ul condus de soțul ei | Facebook

Marți, 16 martie, pe autostrada A36 din Franța, s-a dat alarma. Două TIR-uri s-au lovit în plin, pe șosea.

Cu 15 minute înainte de tragedie, Lucreția și Marius Rus, doi soți din comuna Rebra (Bistrița-Năsăud), ambii șoferi profesioniști, au oprit într-o benzinărie de pe autostradă și au făcut schimb de locuri.

Până în acel moment, Lucreția fusese pe scaunul șoferului.

După ce au reintrat pe autostradă, a avut loc nenorocirea. TIR-ul în care se aflau Lucreția și Marius Rus a lovit în plin în remorca unui alt TIR. În urma impactului, cabina în care stăteau cei doi români a fost spulberată.

Echipajul de prim-ajutor ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru Lucreția. Mama a trei copii a fost declarată moartă. Soțul ei a supraviețuit, fiind transportat, în stare critică, la un spital din Franța, acolo unde medicii încearcă din răsputeri să îl salveze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O bancă oferă posibilitatea amânării până la 3 rate pentru creditele persoanelor fizice afectate de pandemia de coronav... Alertă în București! 12 persoane au fugit din autoizolare! Polițiștii sunt pe urmele lor! Ce pedepse riscă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x