Dorul de terase l-a scos în Centrul Vechi! Premierul Ludovic Orban s-a delectat nu la unul, ci la patru localuri într-o singură zi! |Video

Dorul relaxării l-a dus şi premierul României. Ludovic Orban a fost surprins, seara trecută, la mai multe terase din Centrul Vechi al Capitalei. Patru localuri, mai exact, a bifat Orban, împreună cu şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi cu Andi Manciu.

Premierul a declarat că a ieşit în oraş la invitaţia unui bun prieten şi ne îndeamnă pe toţi să-i urmăm exemplul, dar să nu uităm că avem de respectat şi anumite reguli.

S-a opărit cu apă, iar mama a trata-o acasă! Femeia nu a dus-o la spital deși, micuța suferise arsuri grave |Video

Înconjurat de prieteni, Premierul României a savurat o bere neagră la draft. I-au lipsit şi lui plimbările în aer liber, dar şi ieşirile la terasele din Centrul Vechi.

"Am fost invitat de o gazdă bună la o plimbare în centrul vechi şi am răspuns cu mare bucurie.

Este o atmosferă plăcută, încet-încet Centrul Istoric începe să îşi revină,"era de părere primul ministru.

Caz șocant în Maramureș! Tânără mamă, ucisă de partenerul ei |Video

Ludovic Orban a ţinut-o din terasă în terasă. Patru localuri, la rând, într-o singură seară.

Printre cei aflaţi în compania premierului a fost şi Ionel Dancă, şeful cancelariei prim-ministrului, dar şi consilierul premierului, Andi Manciu

"Mărturisesc că a fost ideea colegilor, care evident mi-au pus pe masă şi solicitările de a face această plimbare de încurajare a oamenilor să revină încet la normal. Sigur numai cu respectarea regulilor,"declara premierul penyru Observator.

MInistrul Tătaru, declarații despre vaccinarea împotriva Covid-19

Premierul a salutat mulţimea de la terase, lucru care i-a bucurat nespus pe oameni.

Întrebat de ce nu a dat o fugă la mare sau la munte, premierul a precizat că a ocupat la Guvern şi pregăteşte măsurile de relaxare după 15 iunie. Însă, îi îndeamnă pe oameni să aibă grijă, ca să nu se îmbolnăvească.

Trei persoane au murit şi o alta a fost rănită într-un accident produs pe DN 6, în Teleorman

Ultima oprire a fost la un restaurant, acolo unde s-a întâlnit şi cu Nicuşor Dan. Pentru membrii Guvernului seara de distracţie a început la ora 18. Şi s-a terminat după lăsarea întunericul, în jurul orei 22.

La plecarea din Centrul Vechi, premierul a mărturisit că regulile se respectă la terase şi a fost plăcut impresionat să vadă oameni prietenoşi, care se bucură de relaxare.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Ultimele știri