Antena Căutare

Se strică vremea! Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi! Zonele în care e COD GALBEN

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de vânt puternic și de ceață, ce este valabilă pentru mai multe județe din țară.  

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de vânt puternic și de ceață, ce este valabilă pentru mai multe județe din țară.

COD GALBEN de ceață

În intervalul 01-10-2018 ora 7:15 până la : 01-10-2018 ora 10:00, în județul Harghita: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

COD GALBEN de vânt puternic

De asemenea, în intervalul 01-10-2018 ora 6:30 până la : 01-10-2018 ora 9:30, în județul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Oravița, Pojejena, Berzasca, Sichevița, Răcășdia, Sasca Montană, Lăpușnicu Mare, Dalboșeț, Coronini, Ciclova Română, Gârnic, Șopotu Nou, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici se vor înregistra intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 60...75 km/h

Va fi sau nu un cutremur major în România, în următoarea perioadă? Maria Ghiorghiu a făcut dezvăluiri: ”Seismul cel mare... Tragedie uriașă! Trei români AU MURIT într-un accident cumplit, departe de casă! Informații bombă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x