Antena Căutare

ȘOCANT! Eclipsa totală de Lună la noapte va aduce un cutremur?! Bioenergiticianul Nicolae Sandu a răspuns la această întrebare: ”Simt că va fi cu seism puternic!”

Cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului va avea loc în noaptea de 27 spre 28 iulie, iar în România va fi vizibilă în jurul orei 23:22, în cazul condițiile meteorologice vor fi favorabile. 

Cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului va avea loc în noaptea de 27 spre 28 iulie, iar în România va fi vizibilă în jurul orei 23:22, în cazul condițiile meteorologice vor fi favorabile.

Se spune că atunci când este eclipsă de Lună se întâmplă și un cutremur, iar bioenergeticianul Nicolae Sandu a răspuns la această curiozitate a Simonei Gherghe.

Bioenergii uimitoare în timpul Lunii Sângerii! Ce e indicat să faci AZI, înainte de cea mai lungă eclipsa de lună a secolului

Astfel, în direct, la Acces Direct, el a mărturisit că acest lucru este posibil: ”Da, cum am spus, când e o eclipsă de lună se întâmplă furtuni cosmice, ce apasă pe scoarța terestră și se generează cutremure. Și cum noi, în țară, avem în niște zone problematice...Este posibil. Eu simt că va fi unul foarte puternic. E important, însă, să gândim noi toți pozitiv și, cumva, îl vom contracara.”, a spus acesta.

Cel mai important moment se va produce la ora 23.22, atunci când Luna se va afla în mijlocul conului de umbră, fiind complet acoperită de planeta noastră. La ora 00.13, Luna va începe să iasă din umbră, totalitatea luând sfârşit, iar, la 01.19, satelitul va ieşi complet din umbră, fiind mai deschis la culoare, probabil gălbui în partea din dreapta jos a discului. Dacă va fi senin, la Bucureşti, eclipsa poate fi urmărită şi de la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu“, care va fi deschis publicului în intervalul orar 21.00 - 03.00.

În sfârșit, s-a aflat! Cum a izbucnit incendiul devastator din Grecia, în urma căreia peste 80 de persoane au murit! Guv... Anunțul îngrijorător făcut de ONU: ”Sunt cel puțin 1.500 de morți!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x