Antena Căutare

Măcel pe Drumul Național! Un camion și un autocat s-au ciocnit la Petrești, în județul Satu Mare!

Cel puţin cinci persoane au fost rănite, luni, după ce un camion şi un autocar s-au ciocnit pe Drumul Naţional 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Cel puţin cinci persoane au fost rănite, luni, după ce un camion şi un autocar s-au ciocnit pe Drumul Naţional 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Victimele sunt conştiente şi, potrivit primelor informaţii nu există persoane încarcetate. Pentru salvarea răniţilor a fost solicitat un elicopter SMURD.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, luni, că un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Din primele informatii sunt cinci victime, cu diferite traumatisme şi escoriaţii, însă toate persoanele sunt conştiente, nefiind victime încarcerate.

La faţa locului intervin patru echipaje de prim-ajutor SMURD şi două ambulanţe SAJ Satu Mare, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere, potrivit news.ro.

De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru a prelua şi transporta victimele la unităţile spitaliceşti.

Doamne, cum a venit această tânără în prima zi de școală! Profesorii au rămas fără cuvinte!... Neglijența mamei lasă un copil mutilat. Femeia nu și-a dus fiul la spital, în timp util...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x