Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Raman cu tine

Madalina Ghenea a sarit in ajutorul Cameliei, tanara bolnava de leucemie

Cazul Cameliei Rusu, tanara bolnava de leucemie, prezentat de Observator a ajuns la Hollywood. Madalina Ghenea vrea sa convinga vedetele din regatul filmului sa faca donatii pentru a-i salva viata fetei. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook un filmulet cu povestea Cameliei. O poveste cutremuratoare.

Povestea trista a Cameliei a fost postata de Madalina Ghenea pe pagina personala de Facebook. Unul dintre prietenii fetei i-a trimis imaginile cu subtitrarea in engleza. Acum, iubita lui Gerard Butler vrea sa atraga atentia celebritatilor de la Hollywood, dar si a celorlalti prieteni din lista sa. Vrea o speranta pentru Camelia. Un gest care ar putea salva o viata.

Transplantul de maduva costa aproximativ 150.000 de euro. Pana acum s-au strans aproape 30.000 de euro, deci ar mai fi nevoie de bani.

Fiecare prieten al Cameliei o ajuta cum poate. Evelin picteaza si vinde apoi tablourile, iar banii ii pune in contul tinerei. Ceilalti vor organiza un concert caritabil pe 20 martie, in Bucuresti, pentru a strange fondurile necesare transplantului de maduva.


Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro