Căutare Live

Madalina Manole nu se poate odihni in pace. Decizia radicala luata de Petru Mircea

Un nou scandal a izbucnit in familia Madalinei Manole, din cauza deciziei lui Petru Mircea de a dezgropa ramasitele cantaretei. Acesta vrea sa le aduca in cimitirul Otopeni, dar socrii sai se opun

“Fata cu parul de foc” nu se poate odihni in liniste. Sotul acesteia isi doreste sa o aiba cat mai aproape si a decis sa mute mormantul din cimitirul “Bolovani” in cel din Otopeni, acolo unde a organizat parastasul de trei ani. Insa, tatal artistei nu este de acord. "Vrea lucrul asta de cand a fost ingropata, dar nu are nicio sansa. Fata noastra e bagata in ciment, nu in pamant si nu poate fi deshumata decat peste opt ani, atunci cand implineste 11 ani. Plus de asta, Madalina a fost declarata cetatean de onoare al Ploiestiului si nu cred ca primaria si procuratura il vor lasa sa o ia de aici", a declarat Ion Manole pentru Click.

Madalina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar in ziua in care implinea 43 de ani. Ea s-a otravit cu un insecticid foarte puternic. In urma artistei a ramas un baietel, care acum are patru ani.


COD GALBEN de CANICULA, in mai multe judete din tara!... Scandalos! Tratament impotriva acneeei, vandut in Romania pe post de contraceptive...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri