Antena Căutare

Made in Romania: Au lăsat stâlpul fix în mijlocul intersecţiei după ce au terminat de asfaltat șoseaua. "Nu, nu e semnalizat. Ocoliți-l și voi!"

Constructorii unui drum din localitatea arădeană Zerind, care au asfaltat o intersecție s-au gândit să nu "deranjeze" stâlpul aflat în mijloc, așa că l-au lăsat chiar acolo, nesemnalizat.

Made in Romania: Au lăsat stâlpul fix în mijlocul intersecţiei după ce au terminat de asfaltat șoseaua. "Nu, nu e semnalizat. Ocoliți-l și voi!"
Intersecție arădeană din Zerind.

Stâlpul de electricitate a fost lăsat în mijlocul drumului de către constructorii care au realizat lucrări de infrastructură, fiind un veritabil pericol pentru şoferi, mai cu seamă că nu este nici semnalizat, nici îngrădit.

Fotografii cu acest stâlp au fost postate pe Facebook de către timişoreanul Tiberiu Pfiszter.

„Acum ce cap au avut cei care au lăsat un stâlp fix, dar fix, în mijlocul şoselei, amplasat frumos în viraj ca să nu îl vezi la timp, nu mai contează. Bonus, o ditamai cutie de tablă agăţată la nivelul farurilor, aşa încât să ai impresia că treci pe lângă stâlp şi poc, ţi-a ciobit tabla farul - dovadă mormanul de cioburi. Asta dacă nu vii puţin mai lansat, mai neatent şi te propteşti frontal în stâlp”, a scris Tiberiu Pfiszter.

Acesta îi învinovăţeşte pentru situaţia aberantă, în egală măsură, pe cei care au făcut lucrarea, dar şi pe cei care au semnat recepţia ei.

„Ce faci, măi, ninja cu coadă? Mă iei la mișto? Sari la bătaie?”. Un preot și un bărbat, scandal în fața bisericii! Totu... În acest județ copiii vor merge gratuit la stomatolog. Cabinetul ultramodern este pus la dispoziția tuturor celor cu pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x