Antena Căutare

Magazinele ne păcălesc în ultimal hal! Dacă te vei uita mai atent pe bon, vei avea o mare surpriză

După scăderea TVA-ului de anul trecut, mulţi români au impresia că beneficiază de reduceri reale. Însă, când ajungi acasă şi te uiţi pe bon constaţi că plăteşti aproape la fel ca anul trecut.

După scăderea TVA-ului de anul trecut, mulţi români au impresia că beneficiază de reduceri reale. Însă, când ajungi acasă şi te uiţi pe bon constaţi că plăteşti aproape la fel ca anul trecut.

Potrivit Institutului Național de Statistică, prețurile au scăzut în luna ianuarie 2016 cu 0,78% față de luna anterioară și au ajuns la -2,13% în raport cu aceeași lună a anului precedent.

Mărfurile alimentare s-au scumpit cu 0,47% în timp ce mărfurile nealimentare și servciile, beneficiare ale reducerii TVA de la 24% la 20%, s-au ieftinit cu 1,56% și, respectiv, 1,12%.

Potrivit unei analize CursdeGuvernare.ro, aceste scăderi de prețuri au fost departe de potențialul maxim de ieftinire ca urmare a taxelor mai scăzute aplicate de la 1 ianuarie 2016.

Fosta soție a lui Dan Condrea nu ia în calcul ipoteza sinuciderii: "Nu era genul care să se omoare, ci te omora el ... România s-a zguduit! Cutremur în Vrancea luni dimineață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x