Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

M.A.I face angajări! Peste 3.694 de posturi disponibile. Care sunt condițiile

Ministerul Afacerilor de Interne scoate la concurs peste 3.694 de posturi, pentru încadrarea din sursă externă, în structuri ca IGPR, IGSU, IGPF sau IGJR.

Ministerul Afacerilor de Interne scoate la concurs peste 3.694 de posturi, pentru încadrarea din sursă externă, în structuri ca IGPR, IGSU, IGPF sau IGJR.

"În Ședința de Guvern de astăzi a fost aprobat Memorandumul prin care Ministerul Afacerilor Interne va scoate la concurs pentru încadrare din sursă externă 3.694 de posturi. Posturile vor fi ocupate prin examene organizate în mod etapizat.

Scoaterea la concurs a acestor posturi este una dintre măsurile care fac parte din pachetul menit să reducă deficitul de personal din zona de ordine publică dar și la serviciile de eliberare a pașapoartelor și serviciile de înmatriculări și permise de conducere.

Persoanele încadrate din sursă externă vor acoperi și zonele de specialiști pentru care instituțiile de învățământ din MAI nu au specializări în programa de școlarizare și de care instituția are nevoie pentru buna funcționare.

Calendarul organizării examenelor, tematica, bibliografia și toate celelalte detalii legate de examene vor fi făcute publice din timp de fiecare structură (IGPR, IGSU, IGPF, IGJR etc.) care se va ocupa de organizarea concursurilor".

Recomandari