Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Video.Mai mult de 2000 de persoane au venit să privească holograma lui Brâncuși, proiectată pe fațada Muzeului Național de Artă din Bucureși

Ziua Constantin Brâncuși a atins punctul culminant odată cu spectacolul unic de proiecții holografice 3D și mapping cu imagini care l-au înfățișat atât pe sculptor, cât și unele dintre faimoasele sale opere de artă.

Cu ocazia împlinirii a 144 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși, o hologramă de 7 metri înălțime a fost proiectată pe clădirea Muzeului Național de Artă din București.

Acest spectacol unic a fost punctul culminant al Zilei Constantin Brâncuși, iar holograma l-a întruchipat atât pe marele artist, cât și undele dintre faimoasele sale opere de artă.

Constantin Brâncuși (născut pe 19 februarie 1876, la Hobița, decedat pe 16 martie 1957, la Paris), recunoscut drept pionier al modernismului, a fost unul dintre cei mai importanți artiști ai secolului 20. Printre lucrările sale se numără „Coloana Infinită”, „Masa Tăcerii”, „Poarta Sărutului”, „Domnisoara Pogany”, „Rugăciunea”, „Somnul”, „Danaida” și „Cap de copil”.


Recomandari