Antena Căutare

Video.Mai mult de 2000 de persoane au venit să privească holograma lui Brâncuși, proiectată pe fațada Muzeului Național de Artă din Bucureși

Ziua Constantin Brâncuși a atins punctul culminant odată cu spectacolul unic de proiecții holografice 3D și mapping cu imagini care l-au înfățișat atât pe sculptor, cât și unele dintre faimoasele sale opere de artă.

Cu ocazia împlinirii a 144 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși, o hologramă de 7 metri înălțime a fost proiectată pe clădirea Muzeului Național de Artă din București.

Acest spectacol unic a fost punctul culminant al Zilei Constantin Brâncuși, iar holograma l-a întruchipat atât pe marele artist, cât și undele dintre faimoasele sale opere de artă.

Constantin Brâncuși (născut pe 19 februarie 1876, la Hobița, decedat pe 16 martie 1957, la Paris), recunoscut drept pionier al modernismului, a fost unul dintre cei mai importanți artiști ai secolului 20. Printre lucrările sale se numără „Coloana Infinită”, „Masa Tăcerii”, „Poarta Sărutului”, „Domnisoara Pogany”, „Rugăciunea”, „Somnul”, „Danaida” și „Cap de copil”.


Unitate pentru mari arşi, în construcţie la Spitalul "Bagdasar Arseni" / Primarul Băluţă se declară convins că... Sute de mucuri de ţigară, strânse de pe jos în doar o oră de un ghid turistic din Alba Iulia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x