Antena Căutare

Mai multe drumuri nationale, inchise din cauza ploilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca mai multe drumuri nationale din judetul Bacau si Caras-Severin au fost inchise joi, din cauza ploilor torentiale.

„Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi a inchis circulatia pe DN 11A intre localitatile Onesti si Radeana (intre km 2+000 si 6+000), judetul Bacau", se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Masura a fost luata din cauza ploii torentiale care a dus la acumulari de apa pe carosabil. Pana la redeschiderea drumului se circula pe ruta ocolitoare locala, prin zona industriala a orasului Onesti, dirijat de catre Politia Rutiera.

Tot incepand de joi dupa-amiaza, s-a restrictionat circulatia si pe doua drumuri din judetul Caras-Severin: DN 57 comuna Radimna km 116+000 si DN 57A sat Susca intre km 4+000 si km 5+000.

Masura a fost luata din cauza ploilor torentiale ce au dus la formarea de viituri si au acoperit carosabilul cu apa, pamant, copaci si pietre.

Foto: Intactimages

Fabuloasa poveste a supravietuitoarei de pe Titanic nascute in Romania... Eforie Sud: 50 de persoane, cu toxiifectie dupa ce au mancat la un restaurant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x