Antena Căutare

Mai multe femei si-au impartit pumni si picioare in mijlocul Clujului. Trecatorii, simpli cameramani

O cearta intre florarese si doua tinere prinse la furat s-a transformat intr-o bataie in toata regula. Femeile si-au impartit pumni si au urlat cat le-au tinut plamanii, in uralele trecatorilor mai mult amuzati de incident decat interesati sa ajute. Un singur barbat a incercat sa intervina, cand a vazut ca sub ploaia de pumni se afla si un bebelus. Ceilalti au filmat scandalul.

Bataie in toata regula. In centrul Clujului, in plina zi. Sub ochii trecatorilor. Razboiul se duce intre patru florarese si alte doua femei, prinse la furat. Curiosii se aduna ca la spectacol. Doar un barbat curajos din multime incearca sa le desparta.

Dar politia nu vine, iar luptele continua, desi una dintre femei tine un bebelus la piept. De la imbranceli si pumni, batausele trec la bate, se trag de par si urla cat le tin puterile. Ceilalti trecatori nu intervin. Filmeaza, se amuza, iar unii chiar le incurajeaza pe batause.

Femeile sunt, insa, cunoscute in zona. Obisnuiesc sa cerseasca acolo, dar si sa sa fure. Iar oamenii se plang ca deseori devin agresive cu trecatorii.

Cum Politia a ajuns prea tarziu la incident, iar cele doua femei nu au fost nici macar amendate, oamenii cred ca un nou scandal e oricand posibil.

Cruzime de nedescris! Doi studenti si-au abandonat bebelusul la marginea unei paduri... Jucariile din targ, pericole la cutie pentru copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x