Antena Căutare

UPDATE Mai multe laboratoare de cannabis, descoperite in sapte apartamente din Capitala. Traficantii erau studenti

Cultura de cannabis impresionanta in sapte apartamente din Capitala! Peste 500 de plante au fost descoperite de politistii antidrog in "laboratoare" special amenajate. Au fost retinuti si 12 indivizi specializati in producerea si traficul de droguri de risc si mare risc.

UPDATE 20:00 Studentii si-au inchiriat apartamente noi, sa cultive canabis. S-a intamplat in Bucuresti. Unde politistii de la crima organizata au avut surpriza sa descopere adevarate plantatii de canabis in mai multe apartamente dintr-un complex rezidential de lux. 12 traficanti le transformasera in adevarate laboratoare. Iar marfa era vanduta tot tinerilor, in Centrul Vechi.

Culturile de canabis erau crescute in sapte apartamente pe care traficantii le inchiriasera intr-un complex rezidential nou construit. Blocul nu era locuit in totalitate asa ca tinerii s-au gandit ca nu vor da nimanui de banuit.

Ca sa-i prinda, politistii de la crima organizata au facut opt perchizitii. Si au avut suficient de munca. Au numarat aproape 500 de plante si au confiscat zeci de pastile de ecstasy.

Plantele de canabis erau aliniate, conectate la surse de caldura si lumina si alimentate mereu cu apa. Unele depaseau doi metri. In apartamente s-au gasit si culturi de ciuperci halucinogene.

Drogurile erau vandute in cluburile din centrul vechi al Capitalei. Surse din cadrul anchetei le-au povestit reporterilor Observator faptul ca printre clienti se aflau si nume rasunatoare, vedete si oameni din showbiz.

Politistii de la crima organizata au descoperit ca traficantii erau fie studenti, fie cu facultatea deja terminata. Acum risca sa-si continue studiile dupa gratii.

Laboratoarele de producere a drogurilor descoperite de politisti sunt niste aprtamente obisnuite, dotate insa cu toate echipamentele necesare dezvoltarii unei culturi de cannabis. Practic, aceste apartamente deveneau sere artificiale.

Procurorii au descoperit in cele sapte locuinte echipamente complexe de filtrare a aerului, de irigare, sisteme de incalzire dar si echipamente necesare prepararii si portionarii drogurilor.

In urma perchezitiilor care au avut loc ieri au fost confiscate aproximativ 30 kilograme de cannabis , o cultura de ciuperci halucinogene , 49 de comprimate de ecstasy, aproximativ 5 grame de amestec de cocaina si heroina, dar si sumele de 7.300 de lei si 220 de dolari, despre care se detin date ca provin din traficul de droguri.

Cei 12 membri ai acestei grupari vor ajunge astazi in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva. Anchetatorii sunt convinsi ca aceasta retea a functionat timp de cateva luni, in care au reusit sa aprovizioneze cu droguri mai restaurante si cluburi de fite din centrul Capitalei. Mai exista si ipoteza potrivit careia, printre clientii acestor traficanti s-au numara si mai multe vedete.

sursa foto: thetimes.co.uk

UPDATE Femeia care s-a aruncat de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental a lasat un bilet de adio... Prahova: Trei angajati ai Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi sunt acuzati de... braconaj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x