Mai multe persoane,amendate cu câte 5.000 de lei în urma scandalului izbucnit într-un cartier din Ploieşti

Mai multe persoane au fost amendate cu câte 5.000 de lei în urma conflictului izbucnit, luni seară, într-un cartier din Ploieşti, după ce copiii a două familii s-au certat. Scandalul a fost aplanat de forţele de intervenţie după ce au fost trase două focuri de armă în plan vertical.

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, conflictul a izbucnit, luni seară, în cartierul Mimiu din municipiul Ploieşti, fiind implicate mai multe persoane care au aruncat cu pietre, distrugând trei autoturisme parcate şi incendiind unul din acestea.

Acolo au fost trimise mai multe patrule de siguranţă publică, luptători SAS, jandarmi, militari şi poliţişti locali care au intervenit pentru încetarea conflictului. Pentru dispersarea celor implicaţi a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical.

Totodată, a fost solicitat şi un echipaj ISU pentru lichidarea incendiului.

În urma conflictului, nicio persoană nu a necesitat transportul la spital.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că incidentul s-ar fi produs în urma unor discuţii purtate în contradictoriu între copiii a două familii care locuiesc în zonă, restul fiind rude ale acestora care au ieşit în stradă şi au asistat la conflict", arată sursa citată.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea a ordinii şi liniştii publice, distrugere, distrugere din culpă şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea dispunerii de măsuri legale în consecinţă din punct de vedere penal.

De asemenea, cei implicaţi în conflict au fost sanctionaţi contravenţional pentru încalcarea Ordonanţei Militare nr. 3 cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare, verificările fiind continuate marţi pentru identificarea şi sancţionarea celor prezenţi în stradă, pentru încălcarea actului normativ menţionat.

Sursa : news.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri