Antena Căutare

Previziune sumbră! Mai multe țări ar putea spune „Interzis românilor”, din cauza numărului mare de îmbolnăviri

România s-ar putea să primească nedoritul cartonaş roşu din cauza numărului mare de cazuri înregistrate în ultimele zile. Adică nu vom fi primiţi în anumite ţări sau vom intra în carantină timp de 14 zile o dată ce am ajuns în altele.

Previziune sumbră! Mai multe țări ar putea spune „Interzis românilor”, din cauza numărului mare de îmbolnăviri Galerie
Previziune sumbră! Mai multe țări ar putea spune „Interzis românilor”, din cauza numărului mare de îmbolnăviri

Avem verde la călătorii. La propriu! Pe baza recomandărilor de la Bruxelles, în afară de Suedia şi Portugalia, sunt considerate verzi toate celelalte state europene.

Problema este alta. România s-ar putea să primească nedoritul cartonaş roşu din cauza numărului mare de cazuri înregistrate în ultimele zile. Adică nu vom fi primiţi în anumite ţări sau vom intra în carantină timp de 14 zile o dată ce am ajuns în altele.

La „semaforul coronavirus”, tot mai mult țări vor verde!

Este vestea pe care o așteaptau cu nerăbdare atât călătorii cât și companiile aeriene. Doar că, pentru România, s-ar putea pune ROȘU.

Lista publicată de Institutul Național de Sănătate Publică este întocmită pe baza recomandărilor de la Bruxelles.

Criteriul pe baza căruia este stabilită lista noilor țări verzi este unul simplu: numărul de cazuri noi înregistrate în ultimele 14 zile, la suta de mii de locuitori, trebuie s fie mai mic sau egal cu cel din țara noastră.

Noul calcul ar putea să ne aducă probleme. Există riscul să avem interzis în unele țări, din cauza numărului mare de îmbolnăviri

Ce se întâmplă cu școala, din toamnă? Există trei scenarii diferite pentru anul școlar 2020-2021... Relaxarea ar putea aduce al doilea val de coronavirus. Nelu Tătaru nu renunță la izolare: „Vom ajunge la o transmitere e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x