Antena Căutare

Scene dramatice! Mai mulți elevi, amenințați de un bărbat înarmat cu un topor, în timp ce se aflau în microbuzul școlar

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o localitate din Bistrița-Năsăud, unde elevii uneo școli au fost amenințați în timp ce se aflau în microbuzul școlar de un bărbat care s-a urcat în mașină cu un topor.

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o localitate din Bistrița-Năsăud, unde elevii uneo școli au fost amenințați în timp ce se aflau în microbuzul școlar de un bărbat care s-a urcat în mașină cu un topor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile șocante au fost făcute publice de o persoană care a fost la fața locului, iar pe filmare se vede cum bărbatul coboară odată cu copiii din autobuz. ”De o săptămână, un individ cu toporul ascuțit provoacă teroare în autobuzul școlar ce transportă elevi pe ruta Florești – Nimigea de Jos, unii dintre ei cu vârste mici, de clasă pregătitoare. Mai mult, copiii s-au plâns părinților că le este frică să mai călătorească în aceste condiții, mai ales că omul se comportă ciudat și agresiv, amenințându-i cu securea dacă nu îi cedează locul pe scaun, în microbuz”, a spus el pe contul de socializare, potrivit stiridebistrita.ro.

Directorul școlii, Camelia Tabără, a reacționat imediat după ce a avut loc acest incident.

”Știu despre ce e vorba, nu este o chestie foarte gravă! Nu este gravă pentru că nu s-a întâmplat nimic grav, din fericire. Noi interzicem așa ceva (n.r. – ca o altă persoană să circule cu autobuzul destinat elevilor), dar șoferul, crezând că e părintele unui copil s-o gândit să-l ia, mai ales că el mergea să ajute la crăpat de lemne pentru școală. Am întrebat și eu șoferul și mi-a zis că încă o dată l-a mai luat… Văzându-l acolo, în mijlocul drumului și știind de ce merge în Nimigea… Deci nu tăia lemne pe bani, el ajuta pur și simplu la cărpat de lemne, fie la Primărie, fie la școală. Lucrurile s-o precipitat un pic și nu-i atâta de grav pe cât ați dori dumneavoastră să fie! Sunt în trafic acum și… știți, pot să fiu și amendat… Atât am avut de spus… Nu-i voie să transporte și prin regulament am interzis treaba asta. Dacă s-a întâmplat, șoferul o șă-și ia, să zicem, pedeapsa cuvenită. I-am atras atenția să nu se mai întâmple și asta e!” – a declarat directorul unității de învățământ de care aparține autobuzul în cauză.

”Dincolo de găselnița cu tăiatul de lemne, gravitatea faptului nu este dată de „dorința” unuia sau altuia, fie el părinte sau jurnalist, ci de respectarea unor reguli simple și clare. Dacă într-adevăr acea persoană ajuta la tăiatul lemnelor pentru Primărie sau școală, probabil că edilii din Nimigea trebuiau să-i pună acestuia la dispoziție și transport, mai ales că ar fi vorba de o activitate de voluntariat”, a declarat ea pentru sursa citată.

Decizia este definitivă! 43 de licee nu vor mai avea clasa a IX-a anul viitor... Profesoară abuzivă, liberă să predea la o școală din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x