Antena Căutare

Mai multi indivizi acuzati de inselatorie au fost arestati

Mai multi indivizi care au facut avere pe spatele unor batrani naivi au fost vizitati de mascati si bagati dupa gratii. Suspectii sunt acuzati ca i-au convins pe cativa batrani, bolnavi si fara ajutor, sa se imprumute la banci, pentru ei. Mai rau este ca pe altii i-au lasat pe drumuri, convingandu-i sa le cedeze casele.

In acelasi timp, 15 case din Bucuresti, Ilfov si Calarasi au fost luate cu asalt de mascati. Politistii urmareau membrii a doua grupari infractionale, pe de o parte, cativa indivizi care se ocupau cu inselaciuni imobiliare. Pe de alta, cativa care falsificau documente pentru a obtine credite bancare. Interlopii aveau insa ceva in comun: alegeau drept victime doar batrani, bolnavi, fara aparare.

O batrana de 82 de ani a cazut in plasa talharilor. Ea a semnat, fara sa stie, un act prin care isi ceda apartamentul. Prejudiciul este unul insemnat. Apartamentul este situat intr-o zona buna a Capitalei si valoreaza aproape 1,5 milioane de lei.

Alti pensionari au fost si ei inselati. Au fost convinsi sa depuna acte false pentru a obtine credite de la mai multe banci. Banii au intrat in buzunarele interlopilor, iar batranii achita acum datoriile.

Douazeci si doua de persoane au fost ridicate de politisti.

Reglare de conturi cu mitraliere Kalashnikov, in Capitala... Retea internationala de hackeri, anihilata de FBI si MI5 in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x