Antena Căutare

Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă; poliţiştii îl caută pentru a-l audia

Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi, marţi, de fiul lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA, acolo ajungând poliţişti de la Secţia 17 şi un echipaj de prim-ajutor. Poliţia anunţă că persoanele vătămate sunt audiate, agresorul fiind căutat pentru a fi audiat şi el.

Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 15.00, un jurnalist a sesizat, printr-un apel la 112, faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de către un bărbat pe care doreau să-l intervieveze. Acolo s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi echipaj de prim ajutor. "La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfăşura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", arată sursa citată. Incidentul a avut loc la ieşirea de la CNA, unde fiul lui Gheorghe Dincă a mers împreună cu sora sa.

Sursa : news.ro

Fiul lui Gheorghe Dincă a sărit să-i bată pe jurnaliști, la ieșirea din sediul CNA! Imagini șocante, surprinse în timpul... Primele declarații după atacul violent al fiului lui Dincă: „M-am împiedicat de scară din față. Nu știu de ce vi se pare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x