Antena Căutare

Mai multi martori surpriza spun ca s-au intalnit cu avocata Elodia Ghinescu, dupa disparitia ei

Persoanele care sustin aceasta ipoteza vor fi in curand audiate de procurori. In tot acest timp, Cioaca e suparat pe Justitie. Niciun magistrat nu a luat in calcul varianta ca Elodia traieste, desi el a spus mereu asta. Rudele si prietenii femeii contrazic aceste declaratii. Elodia isi iubea enorm copilul si iubea, deopotriva si viata. Dupa 5 ani, telenovela e departe de a se fi incheiat.

Informatii surpriza in cazul Elodiei Ghinescu. procurorii ar putea sa audieze mai multe persoane, care sustin ca s-au intalnit cu Elodia dupa disparitia ei. Acestia sunt gata sa jure ca ea era, si inca este, intr-o alta tara, intr-un loc ce are legatura cu cineva cu care avocata vorbise inainte de a disparea.

"Cu certitudine, clientul meu crede ca sotia lui traieste pentru ca stie ca nu a omorat-o", spune avocata lui Cristian Cioava, in timp de familia avocatei disparute nu crede niciun cuvant. "El cauta orice. Va dati seama ca e in stare de orice, cred ca e in stare sa mai comita o crima, numai ca sa scape de asta", spune mama Elodiei.

Din spatele gratiilor, Cristian Cioaca este suparat pe justitie. E nemultumit ca anchetatorii au considerat din start ca Elodia este moarta. Au cautat mereu un cadavru, niciodata un om viu. Spera ca, in al doisprezecelea ceas, avocata va fi gasita vie.

Apropiatii Elodiei resping cu vehementa ideea unei sinucideri si sustin ca avocata iubea viata la maximum. Cat despre ipoteza ca ea s-ar ascunde intr-o manastire, cei care au cunoscut-o spun ca este exclus.

Azi, magistratii de la Curtea Suprema de Justitie au respins solicitarea de stramutare a procesului in alt oras. Dosarul nu a fost trimis inca in judecata, dar magistratii au vrut sa fie siguri ca el nu se va judeca la Brasov sau la Pitesti.

Daca Elodia ar trai, in cei cinci ani care au trecut de la disparitie, ea ar fi putut suferi transformari majore, asa ca misiunea anchetatorilor de a o gasi ar fi aproape imposibila.

Regele Mihai ar putea fi supus testului ADN, pentru a stabili daca Dieter Stanzeleit este fiul sau... Patriarhia Romana vrea MONOPOL pe morti: Cei care aleg cimitirele private risca sa NU mai aiba parte de slujba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x