Antena Căutare

Mai multi martori surpriza spun ca s-au intalnit cu avocata Elodia. “E o porcarie desavarsita”, sustine Emilia Ghinescu

Cazul Elodia pare un serial cu mii de episoade si increngaturi. Elodia e moarta, Elodia traieste sunt doua ipoteze ce se contureaza pe rand, in fiecare zi. Desi exista un certificat pe care scrie negru pe alb ca avocata este moarta, Cristian Cioaca vine din spatele gratiilor cu detalii-soc: sotia lui ar putea sa se ascunda in manastiri sau centre sociale. Iar un martor-surpriza spune ca a vazut-o in viata, alaturi de un barbat

In pozele prietenilor, Elodia era intotdeauna sufletul petrecerilor: vesela, plina de viata, optimista, asa si-o amintesc toti. Un martor-cheie pentru aparare spune insa alte lucruri. Avocatii lui Cristian Cioaca au de gand sa aduca in instanta o femeie care ar fi vazut-o pe Elodia in viata imediat dupa disparitie. Nu arata la fel ca in fotografii, insa, femeia e sigura ca a recunoscut-o pe avocata disparuta langa ea, in avion.“Ea era cu parul prins intr-un alt fel, nu era ca la televizor, era cu parul strans si alta culoare, nu era culoarea neagra cum o arata la televizor si asa cu parul lasat. Era mai blond, asa, saten deschis”, spune martorul surpriza.

Mama Elodiei Ghinescu nu crede insa nimic din toate acestea. “E o porcarie desavarsita”, a afirmat Emilia Ghinescu.

Martorul sustine ca avocata pleca din Romania impreuna cu un barbat, de care parea foarte apropiata. “Erau foarte indragostiti, se pupau foarte mult. Au vorbit numai la ureche. I-am recunoscut de la televizor”, mai spune cea care pretinde ca i-a vazut.

O inventie pusa la cale de fostul politist, pentru a scapa de rigorile legii, crede Emilia Ghinescu.“Astia-s oameni platiti de Cioaca si de familia lui, prieteni de-ai lui. Acum ca s-a vazut legat, i-a venit ideea sa spuna ca a vazut-o in avion sau in cosmos! Pacat ca nu vine in fata mea acea persoana, sa vedem daca mai are curajul sa spuna astfel de mizerii”, mai spune mama avocatei.

Incarcerat inca de la sfarsitul anului trecut, Cioaca isi pregateste intens apararea. Laitmotivul: Elodia traieste! Iar politistul are de gand sa aduca in fata judecatorilor nu doar martori, ci si probe care sa-i sustina afirmatiile. Politistul avea de gand sa mobilizeze toate institutiile statului intr-o noua runda de cautari.

Misterul disparitiei avocatei este departe de a fi elucidat. Pana atunci, razboiul dintre cele doua familii se da pentru micutul Patrick.

UPDATE! Hotii secolului, urmariti de albanezi. Picturile de zeci de milioane de euro sunt in continuare de negasit ... Un tanar de 20 de ani din Petrosani a fost injunghiat, de prietenul sau, in joaca! Apoi a fost aruncat in strada si aban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x