Antena Căutare

Haos în Gara de Nord din București! Motivul pentru care mai mulți oameni s-au așezat pe șine ca să împiedice un tren să se pună în mișcare: ”Nu aveai unde să pui piciorul în vagon”

A fost haos în Gara de Nord din București, unde mai mulți călători s-au pus în fața locomotivei unui tren pentru a împiedica garnitura să se pună în mișcare. 

A fost haos în Gara de Nord din București, unde mai mulți călători s-au pus în fața locomotivei unui tren pentru a împiedica garnitura să se pună în mișcare.

Totul s-a petrecut în Gara de Nord, atunci când călătorii trenului Bucureşti Nord - Craiova (R 9003) au fost anunţaţi că CFR-ul nu va suplimenta garnitura, care era formată doar din locomotivă şi două vagoane.

Potrivit Observator.tv, zeci de persoane care au rămas pe peron pentru că nu aveau unde să se urce, întrucât angajații le vânduseră bilete, dar nu le rezervase locuri, nici măcar socotite pentru stat în picioare.

„Trenul a tras la linie cu o întârziere de 80 minute. Trebuia să plece la ora 12.00, iar la Craiova ajungea la ora 16.05. Şeful trenului le-a spus oamenilor să urce în tren aşa cum pot, chit că erau unii cu copii mici. Să se împingă ca să încapă cu toţii, cei dinăuntru să meargă în interiorul vagonului pe coridor, să facă şi celorlalţi loc. Dar nu aveai unde pune piciorul în tren, unde să te mai duci?“, spune Liana, una dintre persoanele care au avut de condus pe cineva la tren.

Exasperaţi de situaţia creată şi de condiţiile în care trebuie să circule câteva ore, dacă încăpeau în tren, 5 călători s-au pus în faţa locomotivei, pe şine. La linia peronului au apărut imediat cam 25 agenţi de ordine, de pază, poliţişti, care au încercat să îndepărteze oamenii de pe şine şi de pe peron, astfel încât trenul să poată pleca fără scandal şi fără pasagerii nemulţumiţi. Aceşti au refuzat, însă, să se ducă de acolo, iar CFR-ul a adus, în cele din urmă, un vagon suplimentar. A durat, însă, mai bine de o oră și jumătate ca trenul să se pună în mișcare.

Elevii și preșcolarii au intrat în vacanță! Iată când se vor întoarce la cursuri!... Lovitură pentru bugetari! Vor rămâne fără un spor important, de la 1 ianuarie 2019! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x